My online bitch

My online bitch

Benodigdheden :
- waxinelichtjes en aansteker
- touw/veter
- buttplug/ of iets voor in je anus
- olie
- Camera
- Pen en papier

Zo sletje, daar zit je dan… lekker in afwachting wat deze opdracht zal zijn. Met je hart kloppend in je keel lees je deze opdracht verder en oh wat verlang je naar deze opdracht.  Ik wil dat je heerlijk gaat zitten en je camera aanzet. Voor je begint wil ik dat je met pen en papier op een briefje zet dat je eigendom bent van meesteres Sophie. Hoe heerlijk is het om mijn sletje te zijn of niet geil slaafje van mij. Je voelt het bloed al naar die pik van je stromen, rijkelijk vloeiend. Als je goed en duidelijk op papier hebt staan hoe je mijn eigendom bent, wil ik dat je goed duidelijk en naakt in beeld gaat zitten, ja , met je benen wijd zodat ik die pik en ballen goed in beeld krijg te zien. Heerlijk zo, ik wil dat je het topje van je eikel nat maakt en hier goed en lekker over heen strijkt, maak hem maar lekker nat en hard. Als die goed op spanning staat pak je het stukje touw en bind je je ballen goed af voor je meesteres. Ik wil dat de spanning op je ballen zo intens is dat je het voelt knellen. Staan ze lekker op spanning ? Goed zo, ik wil nu dat je de buttplug pakt, en hem goed nat maakt met je mond, en maak hem goed nat want zoals je al zou denken geen glijmiddel. We moeten dat slettenkutje van jou namelijk goed trainen of niet ? Nou slet benen spreiden, zo wijd mogelijk uit elkaar zodat je kontje lekker en wijd open staat. Pak de onder het spuug besmeurde plugje en druk hem in dat geile kontje van je. Ik wil hem zien verdwijnen. Als je buttplug lekker zit wil ik dat je de waxine lichtjes aansteekt en ze laat smelten, in tussen wil ik dat je op je hand spuugt en heerlijk over die eikel van je wrijft, maar let op niet te veel we willen namelijk niet dat je sappen al beginnen te lekken. Nu de waxine lichtjes zijn gesmolten, wil ik dat je het kaarsvet over je buik laat gieten en in beeld verteld hoe dit voelt voor je. Als dit dragelijk voor je is wil ik dat je een stapje verder gaat, giet het kaarsvet nu over die op spanning gezette ballen van je en nu weer wil ik dat je in beeld verteld hoe dit voor je voelt. Ik wil dat ze gloeien en dat je pik steeds harder wordt van de spanning. Als die goed hard is wil ik dat je de olie pakt en je pik er goed mee in wrijft. Heerlijk voelt het, je spanning komt nu eindelijk vrij. Ik wil dat je met je ene hand in je tepels knijpt en met de andere hand blijft trekken. Breng je zelf nu 10 keer bijna tot het einde, terwijl je in de camera zegt ‘ ik ben een slet die alles doet wat meesteres Sophie wil. Bij de 11e keer wil ik dat je je pik goed duidelijk in beeld brengt zodat ik goed kan zien hoe je spuit. Je krijgt hier 10 seconden de tijd voor, hardop tellen van 10 naar 1. Als je je buik helemaal hebt ondergespoten wil ik dat je je sappen proeft, want klaarkomen is natuurlijk niet zonder consequenties sletje. Als je hebt geproefd wil ik dat je me in de camera bedankt voor deze heerlijke opdracht en hoe je ervan hebt genoten en wat je ervoor over zou hebben me verder te dienen.