Contact

Contact

Lets sin together

Vanuit een idealistisch en oprecht oogpunt was ik ooit begonnen met het beantwoorden van vragen over WhatsApp. Als gevolg daarvan krijg ik een overload aan berichten waarvan 95% niet oprecht en concreet is. Hiermee lijkt het alsof ik de fantasie van slaven alleen maar stimuleer en uiteindelijk heb ik het gevoel dat ik mij voor niets aanpas in plaats van andersom, wat naar mijn overtuiging niet de gedachte achter Femdom is.

Dat gaat veranderen. Vragen en boekingen van nieuwe slaven? Ik beantwoord nieuwe slaven alleen via e-mail of mijn contactformulier. Ik zal antwoorden zodra de tijd dit toelaat.

Daarbij verwacht ik dat je het contactformulier zo zorgvuldig mogelijk invult zodat we snel tot een sessie kunnen komen. Aanvragen met één regel waarin wordt gevraagd of ik tijd heb zullen worden genegeerd.

Vragen over contract slavernij kunnen wel worden beantwoord via whatsapp stuur mij hiervoor ook een mail waarin je aangeeft dat je vragen hebt over contractslavernij, dit zijn wel inhoudelijke vragen om eventueel een contract op te stellen en niet vragen waarvan het antwoord al in het blog te vinden zijn( let op ! ik vraag hier wel een giftcard voor t.w.v. 50 euro ). Dit om te voorkomen dat ik voor niets alleen maar iemands fantasieën voor even voedt.

Persoonlijk vind ik het jammer dat de goeden onder de vele kwaden moeten lijden en dat het helaas niet mogelijk was op de menselijke manier, die ik aanvankelijk voor ogen had.

Je kan een sessie boeken op de volgende momenten:
Maandag : 12.00 - 18.00
Dinsdag : 14.00- 18.00
Woensdag : 16.00-21.00
Vrijdag : 14.00-18.00
Zaterdag : 12.00-19.00 (om de week )

Alle afspraken moeten 48 uur van tevoren worden geboekt, met uitzondering van maandag, dit is de enige dag voor last-minute afspraken. Meer informatie vind je hier.

 

Email: info@mrs-sophie.com

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

3 + 13 =