FAQ

Frequently asked questions

Mag ik u aanraken?

 

 

Een aanraking is alleen mogelijk als ik het je opdraag of je hier toestemming voor geef, losse handen worden niet getolereerd en zullen worden bestraft.

 

Kunt u mij vertellen hoe een sessie eruit ziet?

 

Nee, elke sessie is anders en ik kan ook nooit van te voren vertellen wat ik met welke onderdanige zal doen. Wat ik wel met zekerheid kan zeggen is dat aan het begin van een sessie goed besproken wordt wat je wel en niet wil. Voor de rest is een sessie altijd een verassing.

Mag ik uw naakte lichaam zien?

 

Mijn naakte lichaam is niet iets waar je van uit kan gaan, en is ook niet iets waar je een verzoek naar kunt doen. Als ik het binnen een sessie vind passen, is hier misschien wel een kans op.

 

Kunt u een foto sturen van uw gezicht?

 

Nee deze zal ik nooit sturen dit voor mijn eigen privacy.

Is het discreet?

Ik werk altijd zo discreet mogelijk. Tenzij je zelf op de foto wil zou er nooit ergens iets van je worden gepubliceerd.

Moet ik van te voren een afspraak maken?

 

Ja, afspraken dienen altijd 48 uur van te voren worden gemaakt met uitzondering van maandag. Dit is de enige dag waarop je een last-minute afspraak kan maken.

 

Wat kan ik verwachten bij wine en dine?

 

 

Een dinner date is voor jou als sub een goede manier om mij te leren kennen als domina en andersom. Casual of Chique; het kan beide. Ik ben een hoogopgeleide jonge dame die zowel kan praten over kink als bijvoorbeeld de politiek, één ding is zeker bij een goede klik zullen er sowieso geen stiltes vallen. Bij een dinner date ga ik uit van een tijdsbestek van ongeveer 5 uur, dit kan echter ook korter zijn als ik het gevoel heb dat er geen chemie is. Houd echter wel in acht dat het hierbij niet gaat om een sessie en er dus ook geen kinky spelletjes zullen worden gespeeld. Wine en dine is bedoeld voor subs die mij beter willen kennen als persoon en domina. Er dient vooraf een aanbetaling te worden gedaan, het resterende bedrag kan op de dag zelf voorafgaand aan de sessie worden overhandigd.

 

 

Wat kan ik verwachten bij een shopping trip ?

 

 

Een shopping trip is de perfecte manier om mij te verwennen als je meesteres. Shopping trips zijn alleen te boeken door subs die al langer tot mijn clientèle behoren. Mijn favoriete steden om te winkelen zijn Amsterdam, Londen, Berlijn en Parijs. Shopping trips zullen altijd een kleine kinky sensuele tint hebben. Voor shopping trips in het buitenland die maximaal twee dagen duurt verwacht ik een eigen hotelkamer en zijn verdere onkosten voor jouw rekening ; denk aan vliegtickets, treintickets, eten, drinken etc. De minimale besteding is exclusief deze onkosten.

Wat kan ik verwachten bij een overnachting, kinkyspel en ontbijt?

 

 

Een nacht sessie is perfect voor slaven die eens willen mee maken hoe het is om eens de scheidingslijn tussen het privé leven en zijn kink te doen vervagen. Niet echt een GFE maar ik denk dat een nacht sessie hier het beste mee te vergelijken is. Om even duidelijk te zijn een nacht sessie houdt niet in dat wel 13 uur achtereenvolgend een BDSM sessie hebben, voor de simpele reden dat ik geen robot ben. Hieronder kan je een beetje zien hoe zo'n nacht sessie er ongeveer uit ziet, maar ik sta altijd open voor suggesties.

20.00 tot 22.00 : heerlijk dineren, wat drinken, een conversatie om elkaar wat beter te leren kennen.

22.00 tot 02.00 : Een heerlijke BDSM sessie, waarbij de do's en dont's vooraf duidelijk zijn doorgenomen evenals de eventuele codewoorden.

02.00 tot 07.00 : lekker slapen en als je een goede jongen bent geweest mag je misschien wel in bondage naast me liggen.

07.00 tot 08.00 : Een verfrissende douche, ontbijten en het afscheid.

Wat kan ik verwachten bij weekend fun?

 

 

Weekend sessies zijn bedoeld voor slaven die graag een langere tijd met mij willen doorbrengen dit kan zowel in Nederland als naar het buitenland.  Alle onkosten die worden gemaakt denk aan vliegtickets, treintickets, dineren, drinken zijn voor jouw rekening. Ik zal ongeveer 12 uur per dag of meer met je doorbrengen afhankelijk van onze chemie, dit is inclusief een 4 uur durend spel per dag.
Ik heb wel enkele eisen waaraan je dient te voldoen.
1. Ik wil ter alle tijden voorzien zijn van mij eigen hotelkamer, vooraf geboekt.
2. Om de afspraak vast te zetten dient minimaal 20% van het bedrag worden aanbetaald ; minimaal een week voorafgaand aan onze sessie. Dit zal via internet bankieren plaatsvinden.
3. Het resterende bedrag dient bij onze ontmoeting direct contant te worden voldaan. Je kan echter ook het gehele bedrag in één keer voldoen via internet bankieren.

 

 

Sessie etiquette

 

  • Stel jezelf altijd netjes voor wanneer je een mail of app stuurt.
  • Mijn tarieven zijn niet onderhandelbaar. Ik vind dit hooguit respectloos en ik zal direct het contact beëindigen
  • Ik verwacht de betaling altijd in het begin van de sessie, ik zal hierbij altijd een moment nemen dit te tellen
  • Ik zal altijd proberen de volledig betaalde tijd vol te maken, bij vroegtijdig klaarkomen waarna je niet meer verder kunt is het aan jou om te bepalen of je wilt stoppen of door wilt gaan met andere aspecten.
  • Als je eerder weg wil dan de geplande tijd zal je geen geld terug krijgen
  • Een goed hygiëne is ten aller tijde verplicht, denk hierbij aan en geschoren schaamstreek, gedoucht zijn en een goede mondhygiëne. Douchen is ook mogelijk bij mij in de studio.
  • Als je niet goed geschoren bent zal ik GEEN spellen met naalden spelen of je ballen af binden

 

Heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op.