Tarieven

Tarieven

 

Ik bied een verscheidenheid aan diensten. BDSM, het spel en de interactie tussen mij als jouw Meesteres en jij als mijn slaaf is echter een oprechte passie van mij. Ons spel kan uitgaande van jouw grenzen, maar ook zeker mijn eigen verlangens, die jij bij mij op dat moment oproept, variëren tussen soft-erotisch tot harde carte-blanche sessies. Op verzoek van een aantal vaste slaven ben ik bij een juiste klik en wanneer ik daar toevalligerwijs zin in heb, sinds kort ook beschikbaar voor een dinner date, overnachting, shopping trip of eventueel een weekendsessie. Voor verdere uitleg, wat jij kan verwachten tijdens een sessie en welke etiquette ik hanteer, verwijs ik naar de FAQ pagina. Mocht je voor een sessie bepaalde wensen of fantasieën hebben, zijn die natuurlijk altijd bespreekbaar, maar uiteindelijk ben en blijf ik wel jouw Meesteres.

 

Studio Sessies

Mij als jouw Meesteres komen bezoeken in mijn natuurlijke habitat? Naar mij toekomen in een studio, waarin ik als een spin in een web op jou wacht totdat jij na het maken van een afspraak per mail met knikkende knieën en met het lood in de schoenen voor de deur mag verschijnen? Hoor jij mijn hakken al naderen nadat je aangebeld hebt? Voel je de spanning? Ik stel hoge eisen aan mijzelf en mijn omgeving. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor de door mij gekozen locaties waar ik speel. Hygiëne, ruimte, uitstraling, discretie en goede speelmeubelen zijn allerlei factoren waar ik naar kijk bij het kiezen van een Studio als speel locatie. Het moet tenslotte een goede ruimte zijn, waar ik jou helemaal gek kan maken en op allerlei manieren heerlijk kan misbruiken.

 • 1/2 uur €100,-
 • 1 uur €200,-

 

Hotelsessies : minimaal 2 uur

Een hotelsessie is over het algemeen net iets anders dan een sessie in een studio. De spanning wordt op een andere manier opgebouwd, doordat jij degene bent die op mijn kloppen op jouw kamerdeur wacht. Jij bent in een setting waarvan je niet precies weet wat ik allemaal met jou kan gaan doen. Bind ik jou vast aan het bed ? Of wordt het toch de bureaustoel, waar jij zojuist nog op aan het werken was ? Het is in ieder geval op geen enkele wijze voorspelbaar en ga er maar vanuit dat er dingen gaan gebeuren, die jij je nooit hebt kunnen voorstellen.

 •  Hotelsessies beginnen vanaf 2 uur €500,- elk extra uur kost €200,- 

 

Overnachting : dineren, kinkyspel, ontbijt

Dit arrangement is uitermate geschikt wanneer je eens zou willen ervaren hoe het eigenlijk is wanneer de scheidingslijn tussen privé en kink ietwat komt te vervagen en tijd wat minder een issue is. Niet echt een GFE, maar ik denk dat dit arrangement hier het beste mee te vergelijken is. Na een romantische diner, samen naar de kamer voor kinky avond/nacht om vervolgens heerlijke te slapen en de volgende ochtend samen te ontbijten. Dit arrangement is ideaal wanneer je uitgebreid de tijd wilt nemen om samen een heerlijke kinky tijd tegemoet wil gaan.

 •  Dit arrangement duurt 13 uren en start gemiddeld rond 19:00/20:00 uur €1.400,-

 

Weekend Fun

Weekend Fun komt in grote lijnen overeen met het Dine, Kinky Fun & Breakfast arrangement maar dan nog een stukje extremer. Wij zullen genieten van de tijd, die wij samen hebben en ik zal elk moment gebruiken om je nog een stukje meer verslaafder aan mij te maken. Een weekend met mij betekent een weekend vol Kinky genot.

 •  Het weekend fun arrangement duurt van vrijdag avond tot zondag avond €3.500,- 

 

Ménage à Trois

Niet één maar twee sensuele dames, die je komen verleiden. Of heb je gefantaseerd over mij en mijn bull, in een cuckold sessie of in een forced bi sessie ? gedroomd om door twee dames gedomineerd te worden? Of heb je liever een dominant en een sub?  Alles is mogelijk. Een geweldige ervaring, die je nooit zal vergeten. Het Ménage à Trois arrangement zal al je zintuigen doen aanwakkeren.

 • De prijs voor dit arrangement is op aanvraag aangezien mijn speelpartners allen een andere prijs hanteren. Vraag naar de prijzen in de mail. 

Online Domination

Online sessie's kunnen elke woensdag worden gepland tussen 18:00 t/m 19:30 en 21:30 t/m 23:00 minimaal een dag van te voren aangeven. De betaling dient een dag voor de sessie te zijn overgeboekt op mijn rekeningnummer, die je kunt verkrijgen via de mail. Hiervoor gelden de volgende tarieven.

 • 30 minuten €60,-
 • 60 minuten €100,-

Wine & Dine

Wat is er mooier dan een flirterige, romantische afspraak ? Een enerverend gesprek op niveau met een mooie intelligentie vrouw tijdens een intiem etentje samen ? Waarbij je ook vrijelijk over je onderdanige gevoelens kunt praten. Wellicht kan ik je helpen met zaken, die je nog nooit met iemand anders hebt durven bespreken en je enkele BDSM- en Kinkgerelateerde adviezen geven. Het wine&dine arrangement staat in ieder geval garant voor een fantastische, intieme avond samen. Weliswaar zal er geen fysieke intimiteit aan het einde zijn, maar wie weet komt dat de volgende keer wel.

 •  Het wine & dine arrangement duurt ongeveer 3 uur €400,-

 

Meet & Greet

Het meet & greet arrangement is perfect voor degene die mij graag leert kennen in een openbare setting. Hier kunnen wij bijvoorbeeld samen praten over onze kinks, wensen en op deze manier kunnen we alvast de spanning opbouwen op wat later komen gaat. Wie weet komen de besproken fantasieën wel uit.

 • Het meet & greet arrangement duurt 3 uur, waarvan het eerste uur op een openbare locatie wordt doorgebracht €600,-

 

Wine, Dine and Kinky Fun

Heerlijk dineren, met de gedachte aan wat misschien wel komen gaat. Niet alleen zal je heerlijk dineren, maar misschien wil je het diner extra spannend maken met een discrete buttplug die ik zal besturen terwijl we praten over onze kinks. Zo kun jij je alvast opwarmen voordat ik je straks ga gebruiken in een privé setting.

 • Het wine, dine and kinky fun arrangement duurt 4 uur, waarvan ongeveer twee uur aan tafel zal worden doorgebracht €750,-

Shopping trip

Wat is er mooier dan mij in de ogen aankijken terwijl jij een prachtig cadeau voor mij koopt? Een paar prachtige, nieuwe schoenen bijvoorbeeld, die ik misschien wel aantrek tijdens een sessie op een later moment. Of wellicht dat nieuwe lingeriesetje, dat jij al zo lang voor mij op het oog hebt? Hoe zou het mij staan? Misschien laat ik je wel kijken in het pashokje en vraag ik wat jij ervan vindt. Een shopping trip staat in ieder geval garant voor veel sensualiteit en speelsheid, waarbij je je uiterste best zal moeten doen om jouw lusten in bedwang te houden. Don’t forget …. I am a great tease

 • In Nederland, minimaal te spenderen bedrag €750,-
 • In het Buitenland, minimaal te spenderen bedrag €1.000,-  + onkosten ( vooraf te bespreken )

 

Contract Slavernij

Als een commerciële Domina ben ik mij ervan bewust dat alle slaven hun eigen voorkeuren hebben en sommigen hebben een lange lijst met dingen, die zij niet eens willen proberen. Daar is niets mis mee. Wanneer jij denkt dat die beschrijving jou past als slaaf, dan is contractslavernij niets voor jou. Contractslavernij is bedoelt voor slaven, die mij tijdens een bepaalde langere periode min of meer carte blanche willen geven. Slaven die willen meemaken wat het nou echt is om gedurende een langere periode een dominante vrouw te dienen met al haar spontane, verborgen en verrassende lusten en veeleisende verlangens. Slaafjes die gedurende een langere periode in onwetendheid zullen verkeren en continu verrast zullen worden en vaak niet alleen maar op zoek zijn naar directe seksuele avonturen met een Meesteres in een relatief korte sessie tijd. Een beetje zoals een relatie, waarbij ik alles heerlijk mag bepalen en jouw gedurende een lange tijd helemaal gek kan maken en op allerlei manieren met jou zal kunnen spelen wanneer ik dat wil en wanneer ik daar zin in heb.

 • Een real life contract begint vanaf €500,- per maand en een online contract begint vanaf €200,- per maand