Wat is soft SM

Wat is soft SM

Bij soft SM draait alles om teasen en het opbouwen van spanning. Het leuke hieraan is dat je het niet direct hoeft te associëren met BDSM maar het je wel alvast voorbereid op het echte werk.

Voor je begint: de regels.
Rondom BDSM en SM zijn een aantal ‘regels’. Het experimenteren met elkaars grenzen kan namelijk gevaarlijk zijn. Als je geen afspraken maakt over je hoe ver je met elkaar wil gaan, kun je zowel lichamelijke als emotionele schade oplopen. Dus:
• Bespreek van tevoren samen wat je wél en wat je niet wilt gaan doen bij elkaar.
• Spreek altijd een stopwoord af. Dit is vooral belangrijk als je niet tot in de details hebt afgesproken wat je bij elkaar gaat doen.
• BDSM is kinky, ondeugend en gaat vaak gepaard met pijnprikkels, maar het hoort nóóit zonder toestemming te gebeuren. Tenzij geacteerd, natuurlijk.

Tease and denial
Tease and Denial spellen zijn perfect om seksuele spanning te creëren. In een Tease and Denial spel is het voor de sub niet toegestaan om tot een orgasme te komen. De dom zal echter blijven teasen, wat tot ongekende erotische spanningen zal leiden. Door niet te krijgen wat hij of zij wil, zal de sub aan niets anders kunnen denken dan dat orgasme. Dit maakt Tease and Denial tot een populair spel binnen de BDSM.

Speelse bondage
In het begin zal alles wat onwennig aanvoelen en zal je je nog niet helemaal durven laten gaan, daarom stellen we bij de eerste afspraak altijd voor om een speelse bondage te doen. Niet strak en altijd veilig. Jij kan de dame bijvoorbeeld vastbinden om haar te plagen en met haar te spelen. Ook kan je bijvoorbeeld zelf vastgebonden worden om met je te laten spelen.

Plagen met kaarsvet
Bij BDSM draait het minder om penetratie en meer om de handelingen die vooraf gebeuren. Ook wel het voorspel genoemd. Het gebruik van massagekaarsen om elkaar te plagen is bijvoorbeeld een heel leuk voorstel om te beginnen met BDSM. Hierbij mag de dominante de submissive flink teasen door kaarsvet over het lijf van de ander te druppelen. Bind de ander vast aan het bed en/of blinddoek hem of haar voor extra spanning.

Lichte spanking
Als beginner ben je hevige pijnprikkels nog niet gewend. Met spanking kun je alvast experimenteren of je pijn fijn vindt tijdens de sex. Spanking kan gedaan worden met je handen, of met bijvoorbeeld paddles en riding crops. Maar voor het begin is het raadzaam om zacht te beginnen. Door je hand hol te maken klinkt de klap harder, door je sub te blinddoeken of door zelf geblinddoekt te zijn kan dit een hele intense situatie worden.