My online bitch part 2

Online opdracht 2

Benodigdheden :
- buttplug of iets anders wat je hiervoor kan gebruiken
- tandpasta
- een pen of stift
- 2 wasknijpers
- timer

Zo geil subje daar ben je weer in afwachting van opdracht nummer 2.. ben je klaar om weer heerlijk te genieten in opdracht van je meesteres. Net zoals de vorige keer wil ik dat je heerlijk gaat zitten en je ontspant. Heerlijk in afwachting van wat ik met je wil doen.  Deze opdracht wordt kort maar zeker net zo spannend als de vorige. Ga op het internet opzoek naar een filmpje waar je ontzettend geil van wordt, die je kan bekijken tijdens het doen van deze opdracht. Let op het filmpje dient rond de 20 minuten te zijn ! Als je het filmpje hebt gevonden wil ik dat je rustig achterover gaat zitten en heerlijk met je zelf begint te spelen, zodra je het gevoel krijgt dat je bijna komt, wil ik dat je stopt en de buttplug in doet. Vervolg het trekken… nu weer heb je het gevoel dat je gaat komen.. maar net zoals net wil ik dat je stopt maar nu zet je de wasknijpers op je tepels en speel je er even mee. Ja subje speel maar weer verder, weer totdat je bijna komt, nu wil ik als je bijna komt dat je tandpasta op je eikel smeert, lekker fris en verdovend. Weer wil ik dat je verder speelt, kom je weer bijna ? pak de timer en stop nu 4 minuten terwijl je naar het filmpje blijft kijken. Speel weer verder terwijl je boven je pik property of mrs sophie schrijft, maak een foto en post deze op twitter en tag mij erin. Nu geil sletje sta je op het punt te komen omdat je volledig het gevoel hebt van mij te zijn… maar nee we gaan nog 3 keer uitstellen voordat je mag komen. Nu heerlijke slet van mij, nu, nu mag jij komen.

Post bij het taggen : Opdracht 2 van @mrs_sophie666 !

Ik ben benieuwd naar de heerlijke foto die je me gaat sturen, gebruik je kans want dit is de enige keer dat ik een dickpic gedoog !