Lets sin together

Making life an adventure every time we meet

HET IS NIET MOGELIJK OM MIJ TE RIMMEN OF TE BEFFEN, VERZOEKEN DIE HIEROM VRAGEN WORDEN PER DIRECT AFGEWEZEN. FACESITTING IS DUS ALLEEN MOGELIJK MET KLEDING!!

Vanuit een idealistisch en oprecht oogpunt was ik ooit begonnen met het beantwoorden van vragen over WhatsApp. Als gevolg daarvan krijg ik een overload aan berichten waarvan 95% niet oprecht en concreet is. Hiermee lijkt het alsof ik de fantasie van slaven alleen maar stimuleer en uiteindelijk heb ik het gevoel dat ik mij voor niets aanpas in plaats van andersom, wat naar mijn overtuiging niet de gedachte achter Femdom is.

Vragen en boekingen van nieuwe slaven? Mijn assistent beantwoord nieuwe slaven alleen via e-mail of mijn contactformulier. Ze zal antwoorden zodra de tijd dit toelaat.

Daarnaast kunnen nieuwe slaven alleen een sessie bij mij boeken als ze een sessie van 2 uur boeken, een sessie langer of korter dan 2 uur wordt niet ingepland. 

Daarbij verwacht ik dat je het contactformulier zo zorgvuldig mogelijk invult zodat we snel tot een sessie kunnen komen. Aanvragen met één regel waarin wordt gevraagd of ik tijd heb zullen worden genegeerd.

Contract slavernij

Vragen over contract slavernij kunnen wel worden beantwoord via whatsapp, stuur mij hiervoor ook een mail waarin je aangeeft dat je vragen hebt over contractslavernij, dit zijn wel inhoudelijke vragen om eventueel een contract op te stellen en niet vragen waarvan het antwoord al in het blog te vinden zijn( let op ! ik vraag hier wel een giftcard voor t.w.v. 50 euro ). Dit om te voorkomen dat ik voor niets alleen maar iemands fantasieën voor even voedt.

Persoonlijk vind ik het jammer dat de goeden onder de vele kwaden moeten lijden en dat het helaas niet mogelijk was op de menselijke manier, die ik aanvankelijk voor ogen had.

Email: info@mrs-sophie.com


  Waar ben je naar opzoek? (verplicht)
  Een arrangementEen studio sessieEen BDSM escort sessie

  Hoeveel ervaring heb je op het gebied van BDSM? (verplicht)
  BeginnelingOntdekkendErvarenExpert

  Indien arrangement.....

  Indien studio sessie.....

  Wat is de gewenste lengte van de sessie waarna je opzoek bent? (verplicht)

  Slik je medicatie of heb je gezondheidsproblemen waar ik rekening mee moet houden? (verplicht)