Door het dragen van lingerie en latex komt de echte femme fatale ‘meesteres’ in mij naar boven. Zeer dodelijk, zeer verslavend. Het windt mij extreem op om tijdens het spel nieuwe grenzen op te zoeken, te zien hoever mijn sub zichzelf voor mij wil overtreffen en hoe deze zich in toenemende extase aan mij onderwerpt. Er ontstaat bij mij pure opwinding wanneer ik de uiteindelijke wanhoop in een gebroken, geknakte stem hoor, de berusting van mijn dominantie aan een naakt lichaam kan zien en de pure onderwerping in de ogen van mijn sub kan aflezen. De complete verwarring en soms bijna blinde paniek van een mind-fuck, de opzwepende passie en emoties van een wild, luid spel, of juist in stilte, heel langzaam de pijn, het lijden maar toch ook het brandende verlangen in de ogen van mijn slaafje te zien, zijn voor mij bijna verslavend.

Femme Fatale

Ik begrijp lusten, verlangens, kinks en voorkeuren. Vertrouw mij echter dat je de ware meesteres in mij, de echte femme fatale, het beste leert kennen wanneer ik oprecht het gevoel heb de regie volledig in handen te hebben en veel, zo niet alles tijdens een sessie of gedurende een slavencontract te mogen bepalen. Het door jouw geschonken vertrouwen is altijd veilig in mijn handen. Jouw grenzen worden altijd gerespecteerd. Weet jij echter hoezeer het mij opwindt wanneer ik jou in een dergelijke extase krijg dat jij gaat proberen die grenzen voor mij te gaan overschrijden? Net iets extra’s, net iets meer, net iets groter en net iets harder wil ondergaan?

Allemaal om mij als jouw meesteres te plezieren en hopende op mijn goedkeuring te dienen. Het plezier en de pure lust, die ik voel wanneer wij samen taboes gaan doorbreken, grenzen gaan verleggen en mijn handen elk plekje van jouw lichaam gevoelig maken is nog steeds zo ontzettend intens voor mij. Jij gaat voor mij lijden, of het nu in de vorm is van een straf of een beloning maar oh wat ga jij ervan genieten wanneer ik dat uiteindelijk toelaat. Dus, mijn slaaf, onderwerp je en geef je over … je hebt waarschijnlijk nooit gedacht dat het zo ontzettend goed zou kunnen zijn. Contact