Mij schenken is een even goede manier om mij te dienen als elke andere ….

Stel je het berichtje van mij al voor als ik mijn nieuwe lingerie setje heb ontvangen of misschien wel die nieuwe paar schoenen, wie weet krijg je een foto of wellicht een video?

Of ben je meer een sub en vind je het gewoon leuk om mijn leven makkelijker te maken? Misschien die nieuwe kast die ik al heel lang wil, of misschien wel wat nieuwe meubels voor in de studio? Alles voor een lach op mijn gezicht.

Weet je niet zeker wat je voor mij wil kopen, of blijf je liever anoniem? Giftcards  kunnen worden gestuurd naar info@mrs-sophie.com. Dit is tevens mijn e-mail adres voor paypal!

LINGERIE

Als het op lingerie aankomt, houd ik van luxe. Elegant, maar een beetje ongewoon – net als ik. Jij maakt mij het meest gelukkig als ik een voucher ontvang van één van deze prachtige merken… en ik garandeer je dat je heel blij zou zijn me het te zien dragen …

Honey Birdette
Studio Pia
Bordelle
Coco de mer
Pleasurements 
Agent provocateur 

LATEX

Dit zijn mijn favoriete ontwerpers om te dragen, ben je ook al benieuwd hoe dat latex om mijn lichaam zal staan?

Elissa poppy
Lady lucie latex
Catalyst latex 

LEER

Ik hou van latex, maar ik hou ook van leer. Deze bedrijven maken ongelooflijk sexy, handgemaakte lederen kleding en boeien.

Anoeses
FLEET ILYA

LABELS

Niet alleen in de studio wil ik er op mijn best uit zien. Uiteraard hoort een Elite meesteres er buiten de studio ook goed uit te zien….

Asos
oh polly
Zalando
Zara
Bijenkorf

LUST

Dit zijn mijn favoriete merken en winkels voor seksspeeltjes voor al mijn kinky behoeften. Alles van deze sites zal me waarschijnlijk opwinden …

Mince
Coco De Mer
Anoeses
FLEET ILYA

INTERIEUR

Omdat ik een interieur junkie ben zijn de volgende cadeau kaarten altijd een goed idee!

Enjoy Luxury
Bol.com
ZaraHome
H&M Home
Ikea

Toch liever een cadeau kopen in plaats van een gift card? Neem dan contact op voor mijn producten wishlist!

Alleen mogelijk voor klanten die al eens bij mij zijn geweest!