• Stel jezelf altijd netjes voor wanneer je een mail stuurt. Mailtjes en berichtjes met alleen een ‘hey’ of heb je tijd worden genegeerd. Vermeld daarnaast ook altijd duidelijk, wat je verwachtingen zijn, hieruit kan ik opmaken of we match zijn. Dit voorkomt onnodig heen en weer gemail;
 • Mijn tarieven zijn niet onderhandelbaar. Ik vind dit hooguit respectloos en ik zal direct het contact beëindigen;
 • Ik verwacht de betaling altijd in het begin van de sessie, ik zal hierbij altijd een moment nemen dit te tellen;
 • Ik zal altijd proberen de volledig betaalde tijd vol te maken, bij vroegtijdig klaarkomen waarna je niet meer verder kunt is het aan jou om te bepalen of je wilt stoppen of door wilt gaan met andere aspecten.Als je eerder weg wil dan de geplande tijd zal je geen geld terug krijgen;
 • Een goede hygiëne is ten aller tijde verplicht, denk hierbij aan en geschoren schaamstreek, gedoucht zijn en een goede mondhygiëne. Douchen is ook mogelijk bij mij in de studio;
 • Als je niet goed geschoren bent zal ik GEEN spellen met naalden spelen of je ballen af binden, dit om hygiënische redenen;
 • Je dient mij NOOIT aan te raken zonder toestemming dit zal niet worden getolereerd of bestraft. Mocht je je handen toch niet thuis kunnen houden terwijl ik het duidelijk heb aangegeven, dan riskeer je de kans dat de sessie vroegtijdig wordt beëindigd. Uiteraard zonder dat jij je geld terug krijgt;
 • Vraag mij nooit om een foto te sturen van mijn gezicht, ik respecteer jouw privacy, respecteer dan ook die van mij!

Betalingen kunnen worden voldaan via Paypal, internet bankieren, tikkie of contant. Ik werk volledig legaal en mijn betaalwijzen lopen ook via bedrijfsaccounts houd hier rekening mee.

Bankrekening nummer : Sophie’s world { NL47 INGB 0007 3993 04}
Paypal : Info@mrs-sophie.com

Een aanbetaling is niet altijd nodig voor sessies in Enschede, echter vraag ik bij nieuwe klanten voor de zekerheid vaak wel een aanbetaling van €50,-. Deze aanbetalingen kunnen worden gedaan via tikkie, een bankoverschrijving of via paypal. Voor nieuwe klanten in andere steden of landen vraag ik altijd een aanbetaling. Dit bedrag kan verschillen per aanvraag maar zal nooit meer zijn dan 50% van het sessie bedrag.

Helaas kunnen wij dan geen afspraak in plannen. Aanbetalingen worden gevraagd uit voorzorg en voor mijn eigen veilig. Daarnaast komt het weleens voor dat iemand een tijd boekt en niet op komt dagen. Dit is jammer van mijn tijd maar ook jammer voor andere klanten die eventueel wel hadden willen komen.

Als je van te voren wilt praten om alvast in de stemming te raken voor de sessie is dat mogelijk, echter is dit nooit gratis ! Mijn tijd is kostbaar en ik kan veel andere dingen doen in plaats van praten met geile subs. Als je met mij wilt praten voor een sessie kan dat dus alleen door te betalen !

Mijn website heeft meer dan genoeg foto’s, wil je toch foto’s die niet op de website staan of op social media vraag dan eerst netjes wat hier de kosten van zijn. Ik zal je dan een tikkie sturen of mijn bankrekening nummer. Afhankelijk van het aantal foto’s wordt een bedrag afgesproken. Of je kan je aanmelden voor mijn AVN stars, hier kan je korte clips en foto’s van mij vinden.

Vraag dus nooit of ik gratis foto’s wil sturen! Dit zal je meteen op de bloklijst laten eindigen !

Nee, elke sessie is anders en ik kan ook nooit van te voren vertellen wat ik met welke onderdanige zal doen. Wat ik wel met zekerheid kan zeggen is dat aan het begin van een sessie goed besproken wordt wat je wel en niet wil. Voor de rest is een sessie altijd een verassing.

Ja, afspraken dienen altijd 24 uur van te voren worden gemaakt en escort afspraken minimaal 48 uur van te voren. Dit geeft echter geen garantie dat ik zeker weten kan.

Een dinner date is voor jou als sub een goede manier om mij te leren kennen als domina en andersom. Casual of Chique; het kan beide. Ik ben een hoogopgeleide jonge dame die zowel kan praten over kink als bijvoorbeeld de politiek, één ding is zeker bij een goede klik zullen er sowieso geen stiltes vallen. Bij een dinner date ga ik uit van een tijdsbestek van ongeveer 5 uur, dit kan echter ook korter zijn als ik het gevoel heb dat er geen chemie is. Houd echter wel in acht dat het hierbij niet gaat om een sessie en er dus ook geen kinky spelletjes zullen worden gespeeld. Wine en dine is bedoeld voor subs die mij beter willen kennen als persoon en domina. Er dient vooraf een aanbetaling te worden gedaan, het resterende bedrag kan op de dag zelf voorafgaand aan de sessie worden overhandigd.

Een shopping trip is de perfecte manier om mij te verwennen als je meesteres. Shopping trips zijn alleen te boeken door subs die al langer tot mijn clientèle behoren. Mijn favoriete steden om te winkelen zijn Amsterdam, Londen, Berlijn en Parijs. Shopping trips zullen altijd een kleine kinky sensuele tint hebben. Voor shopping trips in het buitenland die maximaal twee dagen duurt verwacht ik een eigen hotelkamer en zijn verdere onkosten voor jouw rekening ; denk aan vliegtickets, treintickets, eten, drinken etc. De minimale besteding is exclusief deze onkosten.

Een nacht sessie is perfect voor slaven die eens willen mee maken hoe het is om eens de scheidingslijn tussen het privé leven en zijn kink te doen vervagen. Niet echt een GFE maar ik denk dat een nacht sessie hier het beste mee te vergelijken is. Om even duidelijk te zijn een nacht sessie houdt niet in dat wel 13 uur achtereenvolgend een BDSM sessie hebben, voor de simpele reden dat ik geen robot ben. Hieronder kan je een beetje zien hoe zo’n nacht sessie er ongeveer uit ziet, maar ik sta altijd open voor suggesties.

 • 20.00 tot 22.00 : heerlijk dineren, wat drinken, een conversatie om elkaar wat beter te leren kennen.
 • 22.00 tot 02.00 : Een heerlijke BDSM sessie, waarbij de do’s en dont’s vooraf duidelijk zijn doorgenomen evenals de eventuele codewoorden.
 • 02.00 tot 07.00 : lekker slapen en als je een goede jongen bent geweest mag je misschien wel in bondage naast me liggen.
 • 07.00 tot 08.00 : Een verfrissende douche, ontbijten en het afscheid.

Weekend sessies zijn bedoeld voor slaven die graag een langere tijd met mij willen doorbrengen dit kan zowel in Nederland als naar het buitenland.  Alle onkosten die worden gemaakt denk aan vliegtickets, treintickets, dineren, drinken zijn voor jouw rekening. Weekend sessies zijn nooit vooraf in te delen, dit is helemaal afhankelijk van chemie en connectie.

Wel heb ik enkele eisen waaraan een weekend sowieso moet voldoen;

 1.  Om de afspraak vast te zetten dient minimaal 20% van het bedrag worden aanbetaald ; minimaal een week voorafgaand aan onze sessie. Dit zal via internet bankieren plaatsvinden.
 2.  Het resterende bedrag dient 3 dagen voor onze afspraak te zijn voldaan. Je kan echter ook het gehele bedrag in één keer voldoen via internet bankieren.
 3. Ik dien altijd even eigen tijd te hebben, om even mijn telefoon te controleren, mijn e-mail te checken en om mijn geest even leeg te maken.