Sessies

Sessies

Zorgzaam doch meedogenloos, is hoe ik het beste kan worden omschreven. Over het algemeen word ik onderschat door mijn lieve lach en uitstraling. Erg toepasselijk als je dan weet dat ik eigenlijk een erg sadistische geest heb. Sadistisch in elke vorm van het spel, van een fluistering in je oor die je kippenvel doet geven, tot een heftig tepelspel. Van een anaalspel zonder grenzen tot een soft erotische bondage. Zolang we samen grenzen stellen is niets te gek.

Mijn liefde voor BDSM is mede door een lust ontstaan voor alles wat niet ‘normaal’ is. Velen van jullie hebben schaamte ervaren vanwege behoefte en verlangens. Maar ik durf met een oprecht hart te zeggen dat dat vanaf vandaag voorbij zal zijn. Een wereld waarin je seksualiteit kan worden omarmd, en waarin jij je nog nooit zo vrij gevoeld hebt is mijn ideologie.

Daarnaast ben ik er van overtuigd dat taboes zijn gemaakt om doorbroken te worden, want een leven met taboes is zo geestdodend, vind je niet? Doordat ik vrijwel geen taboes heb en/of ken, is mijn interesse op het gebied van BDSM zeer extensief. Ik heb daarin ook geen specifieke voorkeuren omdat ik elk aspect binnen de BDSM uitermate intrigerend vind. Elk spel heeft zijn eigen charme en met elk persoon heb ik een andere chemie. Hierdoor kan dus nooit vooraf bepaald worden wat mijn voorkeuren zijn.

BDSM is voor mij een gevoel, dat wordt gedreven uit lust en verlangens. Mijn dominantie komt van binnenuit. Een dringende en onverzadigbare behoefte om te beheersen. Deze behoefte van beheersen zorgt er ook voor dat je mij het beste leert kennen wanneer ik oprecht het gevoel heb de regie in handen te hebben. Waarbij grenzen worden gehonoreerd, maar wij beiden weten wie de dominant is. Spellen waarbij wensenlijstjes zijn opgesteld zijn hierdoor ook niet voor mij weggelegd, omdat ik erin geloof dat dat niet is waar FEMDOM omdraait.

Off limits : hardsports, babyspel, orale bevrediging, sex

Persoonlijk vind ik langere sessies vanaf anderhalf uur het leukste. Op deze manier hebben wij samen de tijd zodat ik jou op de toppen van jouw zintuigen krijg, jij op mijn manier jezelf met ziel en zaligheid aan mij onderwerpt en jij dingen zal voelen waarvan ik zeker weet dat je die nooit eerder op dezelfde manier hebt gevoeld. Op Dinsdag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag ben ik alleen beschikbaar voor sessies vanaf anderhalf uur. Omdat ik mij echter kan voorstellen dat er ook ontdekkende slaafjes zijn, ben ik alleen op de donderdagen ook beschikbaar voor sessies vanaf een half uur.

Onderstaand de lijst met mogelijkheden. Staat jouw fantasie er niet bij, neem dan contact met mij op.

Analplay

fisten
strap on
anal teasin

Discipline

zwepen
spanking/paddling
caning
faceslapping
electro

Aanbidding

latex, lak en lingerie worship
voeten aanbidding
heel/boot worship
nylon worship

Hoerentraining / travestie

strap on
forced bi
sissification / bimbofication
fotoshoot met fotograaf en visagist tegen meer prijs

Pervers spel

zweet voeten
goldenshower
sploshing

Vernedering

spugen
piggy play
financiele uitbuiting
objectificatie

CBT

naaldenspel
ballbusting / ball crushing
sounds
ball stretching
cock and ball bondage
humbler
trampling
kaarsvet

Threesome

domina + €150
travoslet/bislaaf + € 50
slavin + €150
dom + € 100

Penis training

kuisheids gordel
keyholding
edging en orgasme controle
tease and denial

Breath Play

facesitting
rebreathing ‘bijvoorbeeld door plastic zak’
nekklem vorm van worstelen ‘ druk op de carotiden’
water boarding